Communicatie software Groen, Grond en Infra

Speciale MAN TGS 28.360 voor Bullée Breedenbroek

Publicatiedatum: 13-07-2009 08:45
Frits Renskers van MAN Dealer vestiging Varsseveld, heeft onlangs een zeer speciale MAN TGS 28.360 6x4H-4BL afgeleverd aan Bullée Breedenbroek.

De auto is voorzien van een HydroDrive® in combinatie met een hefbare, gestuurde sleepas. Zo blijft de auto geschikt om in terrein werkzaamheden te verrichten en in krappe situaties wendbaar te blijven. Om de auto multifunctioneel inzetbaar te maken en ook maximaal van het toegestane maximale laadvermogen gebruik te maken is deze auto voorzien van een afneembare Palfinger PK 15500 autolaadkraan met hoogsta en radiografische afstandsbediening. Door een speciaal ontwikkeld snelwisselsysteem is het mogelijk om in enkele minuten de kraan volledig af te nemen.

Het HTS containersysteem is met enkele handelingen hydraulisch te verlengen aan de voorzijde zodat langere containers zonder problemen kunnen worden vervoerd. Hierdoor ontstaat bij afgenomen laadkraan zowel meer laadlengte als meer laadvermogen.

Tevens is de auto voorzien van overdrukunit, flitslampen, luchthoorn, zij- en achteruitrijcamera, aslast indicator en op afstandsbediende luchtvergrendelde stootbalk zodat ook bij overstekende containers de verkeersveiligheid niet in het geding is. De vrachtauto is ook ruim voorzien van bergruimte in de vorm van RVS kisten en mogelijkheid tot meenemen van hulpstukken om de werkzaamheden zo arbo vriendelijk mogelijk te maken. 

www.Bullee-Breedenbroek.nl