Communicatie software Groen, Grond en Infra

3x Liebherr voor AVG uit Heijen

Publicatiedatum: 15-07-2009 07:05
Onlangs leverde Wynmalen & Hausmann dealer Nemaasko BV 3 nieuwe Liebherr’s af bij AVG Heijen. Te weten twee L542Z wielladers en een zeer bijzondere machine, namelijk een R944C V Litronic Longreach.
R944C VR944C V

Het bijzondere van deze rupsgraafmachine is de uitrusting. De machine heeft een rechte industrie mono giek van 9500 mm en een lepelsteel van 6000 mm. Gecombineerd met een verstelbare onderwagen kan deze machine zeer veelzijdig ingezet worden. AVG gebruikt deze dan ook voor grondverzet- en bagger werkzaamheden. Tevens is de machine inzetbaar in de sloop, door de lange uitrusting kan op grote hoogte gesloopt worden. Daarnaast wordt de machine gebruikt voor het lossen en laden van schepen. Voor deze activiteit wordt voor het verladen van zand en grind een tweeschalen grijper gemonteerd van dik 2 m3. Verder is de machine af fabriek uitgevoerd met een hydraulisch verhoogbare cabine, automatische vetsmering, 900 mm rupsplaten, en uiteraard alle benodigde hydraulische functies.

AVG is een zeer veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van infra, sloop, overslag, betoncentrales, eigen groeves, recycling, transport, bouwstoffen, zelfs explosieven opruiming. Met deze 3 machines komt het totaal aantal Liebherr machines bij AVG op 6 stuks. Bij het bedrijf lopen reeds 3 grote laadschoppen.

www.avg.eu

Liebherr R944C V Litronic LongreachLiebherr R944C V Litronic Longreach