3 nieuwe Scania R480 XPI’S voor Bredenoord te Apeldoorn

Gepubliceerd op 17-07-2009 09:45
Onlangs heeft Bredenoord te Apeldoorn drie nieuwe Scania’s van het type R480 LB 6x2HNB met XPI Euro 5 motor aangeschaft. Bredenoord is een toonaangevende leverancier op het gebied van tijdelijke, permanente en mobiele (nood) energievoorzieningen.
Scania R480 XPIScania R480 XPI

De opvallende rode aggregaten van Bredenoord worden voor vele toepassingen door heel Nederland ingezet, van festivals, snelwegen tot bouw- en infrastructurele projecten. De nieuwe motorwagens voldoen aan de Euro 5 norm zonder toevoeging van AdBlue. Na vorig jaar de eerste Scania R480 Euro 4 in het wagenpark te hebben opgenomen is nu bewust gekozen voor de Euro 5 variant. Dankzij Scania’s XPI (Extreem High Pressure Injection) technologie met EGR (Exhaust Gas Recirculation) voldoet Bredenoord met de nieuwe Scania’s aan de Euro 5 norm zonder toevoeging van additieven. Een bewuste keuze aangezien het ontbreken van AdBlue zorgt voor meer chauffeursgemak en er geen ruimte wordt verloren op het chassis.

Bredenoord is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd op het gebied van aggregaten. Bredenoord biedt hoogstaande producten, goede garanties, deskundige service en de betrouwbaarheid welke in deze branche verwacht mag worden. Behalve de verhuur van inmiddels meer dan 1.600 aggregaten is het ook mogelijk om nieuwe of tweedehands kwaliteitsaggregaten te kopen.

De Scania’s bieden de chauffeur, behalve het ontbreken van AdBlue, nog meer comfort door de luchtvering rondom en Scania Opticruise. Het hoge koppel van maximaal 2.500 Nm bij 1.000-1.300 omwentelingen per minuut zorgt voor een breed toerengebied. Dankzij een 32-tons laadkraan met ingenieus laad- en lossysteem is Bredenoord zeer flexibel in het laden en lossen van verschillende machines.

www.scania.nl
De drie nieuwe Scania R480 XPI Euro 5 motorwagens van BredenoordDe drie nieuwe Scania R480 XPI Euro 5 motorwagens van Bredenoord

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!