Communicatie software Groen, Grond en Infra

Marijs Recyclingtechniek introduceert compacte Powerscreen strijder

Publicatiedatum: 03-08-2009 13:40
Marijs Recyclingtechniek uit Mariënberg meldt dat er op korte termijn een nieuwe telg zal worden toegevoegd aan de reeds welbekende Powerscreen Warrior-serie die zijn strepen de afgelopen jaren ruim heeft verdient als zeer breed inzetbaren zeefmachines.

Naast de Powerscreen Warrior 1400 en 1800 en de vorig jaar geïntroduceerde Warrior 2400 is het nu de beurt aan de zeer compact Powerscreen Warrior 800.

De 17 tons dubbeldeks rupsmobiele zeefmachine is ontstaan door goed te luisteren wat er wenselijk was uit de markt. Deze vroeg om een compacte, gemakkelijk te transporteren zeefmachine welke toch zijn mannetje staat als het gaat om capaciteiten en inzetbaarheid in de verschillende te zeven producten.

Als hart van de machine is er gekozen voor een dubbeldeks zeefbox welke een lengte heeft van 2770mm en 1220mm breed is. Het zeefoppervlakte van het boven- en onderdek zijn gelijk. In de box kan gekozen worden voor vele verschillende zeefmedia, van vingerdekken, flexmatten, snarendekken tot gewonen traditionele vierkant geweven dekken, zodat iedere zeefklus mogelijk gemaakt kan worden.

Voor het afvoeren van de gezeefde fracties is de Warrior 800 voorzien van hydraulisch inklapbare banden welke alle zijn uitgevoerd met variabele snelheidsregeling.

Een Deutz TD2011 zal als motor worden gemonteerd,deze brengt 66Pk zodat de 800 zonder problemen ook in zware inzet zonder problemen genoeg kracht heeft.

www.marijs.nl