Communicatie software Groen, Grond en Infra

DAF CF85 zoabreiniger voor ADJ Milieutechniek uit Werkendam (Video0

Publicatiedatum: 13-08-2009 09:05
Door toenemende vraag aan gespecialiseerde wegdekreinigingstechniek heeft ADJ Milieutechniek geïnvesteerd in een nieuwe DAF CF85 2-assig verzwaard chassis met een op eigen specificatie gebouwde Johnston-Beam wegdekreinigings- en veeginstallatie (ook wel zoabreiniger genoemd).

De nieuwe wegdekreiniger is uniek in de reinigingswereld vanwege zijn hogedruk reinigingscapaciteit van maar liefst 300 bar waterdruk, wat een subliem reinigingsresultaat waarborgt. Als extra is, naast de normale standaard veeg-zuigunits met middenwalsborstel aan de achterzijde, tussen de achteras en de bumper een geïntegreerde zuigmond met 2.50 m werkbreedte geïnstalleerd en voorzien van vlak- en roterende spuitnozzles incl. injectienozzles t.b.v. ontvetters. In combinatie met de verhoogde zuigcapaciteit wordt het mogelijk gemaakt al rijdend 2,5 meter breed, snel en efficiënt, te reinigen. Voldoende watercapaciteit (5m3) en voldoende vuilopslag (8m3) zorgen voor een perfecte continuïteit.

De wegdekreiniger is zodanig uitgerust, dat er zowel links- als rechtsvegend mee kan worden. ADJ Milieutechniek wilde tevens op het gebied van milieu een voertuig dat voldeed aan de Euro-5 norm en dus minder luchtvervuilend is. Daarnaast is gekozen voor een geluidsreducerende opbouw zodat ook in steden met minimale geluidsproductie gewerkt kan worden.

www.milieuongevallen.nl