Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 824-H rupsgraafmachine voor Van Delft

Publicatiedatum: 18-08-2009 07:05
Van Delft Infra BV te Capelle aan den IJssel heeft het allernieuwste model ETEC 824-H uit handen van Henk van Vliet, directeur bij ETEC, in ontvangst genomen.

Deze 24 Tons wegende machine is uitgerust met 4 cil. commonrail motor Tier III met een vermogen van 175 pk en een opbreekkracht van 167 Kn. De ruime en ergonomische cabine met airconditioning biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van sloop/ sorteerfunctie, bak/ sorteerfunctie, extra contragewicht, overdruksysteem, treeplanken rondom de machine, extra werkverlichting. Deze van bedrijfskleuren en belettering voorziende machine is een perfecte aanvulling voor Van Delft Infra BV.

Van Delft Infra BV is een voortzetting van Gebr. van Delft B.V., opgericht in 1979 en werkt als locale onderneming in de Nederlandse thuismarkten van de grond-, weg- en waterbouw met als zwaartepunt de Randstad. Er worden vanuit de vestiging in Capelle aan den IJssel ca. 75 vakmensen aangestuurd, waardoor een slagvaardige, flexibele onderneming ontstaan is.

www.etec.nl