Communicatie software Groen, Grond en Infra

Roterende Hitachi ZX170W-3 voor Verhulst uit Sluiskil

Publicatiedatum: 27-08-2009 06:55
Hitachi dealer Gebr. Pladdet BV leverde opnieuw een Hitachi mobiele machine af bij Loon- en Verhuurbedrijf VOF Verhulst in Sluiskil. Het betrof deze keer een mobiele Hitachi ZX170W-3 met hydraulisch verstelbare arm.
Hitachi ZX170W-3 Hitachi ZX170W-3

Speciaal voor de overslag van suikerbieten werd de toch al complete machine van nog meer opties voorzien. Zo zijn er achter volledig stalen spatborden gemonteerd, is de machine voorzien van extra werkverlichting voor de bietenverlading ‘s nachts, een extra camera aan de rechter zijkant, een weeginstallatie met printer en een parallel ruitenwisser voor optimaal zicht door de voorruit.
Om de Hitachi ZX170W-3 ook flexibel in te zetten bij grondwerkzaamheden is deze voorzien van een hydraulische 360 graden roterende rotator.

Net na de aflevering van deze machine werd er opnieuw een Hitachi ZX170W-3 mobiele graafmachine besteld. Deze machine wordt speciaal voorzien voor de overslag van bouw- en sloopafval.
Met de laatst bestelde machine meegerekend bestaat de “grondverzetmachinevloot” van VOF Verhulst uit 6 Hitachi graafmachines.

www.jcverhulst.nl

mobiele Hitachi ZX170W-3 met hydraulisch verstelbare armmobiele Hitachi ZX170W-3 met hydraulisch verstelbare arm