Communicatie software Groen, Grond en Infra

Merlo demonstreert Giraf Track rupsverreiker met 13m manbak op Matexpo

Publicatiedatum: 27-08-2009 08:40
Ter gelegenheid van Matexpo 2009 vindt er een praktijkdemo plaats met GIRAF TRACK op de buitenstand van Merlo Import Benelux, nummer C13. GIRAF TRACK wordt gepresenteerd in een praktijksimulatie met binnendozen van 12 m lengte.
Rupsverreiker met manbakRupsverreiker met manbak

Deze worden vanuit een zwenkbare werkkooi van 13m breed aangebracht op 3 kolommen van 12 m hoog met een spantafstand van telkens 6m. Er zijn intussen reeds drie dergelijke werkkooien in de praktijk met GIRAF TRACK aan het werk.

GIRAF TRACK is de enige verreiker op rupsen die een hefkracht van 4 ton biedt en bovendien werkt met een breed gamma van gemakkelijk verwisselbare accessoires van Merlo of Testcentrum De Lille. Naast verschillende werkkooien zijn lieren, jibs, palletvorken, bakken, enz. te verkrijgen. Door hun doordacht ontwerp voor zeer specifieke toepassingen bieden een aantal accessoires tijd- en kostenbesparingen. De radiosturing voor alle bewegingen, ook voor rijden vanuit de werkkooi of met last, draagt bij tot vermindering van de personeelsbehoefte. Door zijn extreme stabiliteit werkt GIRAF TRACK zonder stempels probleemloos tot 7° (15%) scheefstand.

 

www.merlobenelux.com

GIRAF TRACK op de buitenstand van Merlo Import Benelux , nummer C13. GIRAF TRACK op de buitenstand van Merlo Import Benelux , nummer C13.