Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 x Rotar voor Van Dijk

Publicatiedatum: 09-09-2009 10:40
Onlangs leverde Rotar International aan haar plaatsgenoot Van Dijk Containers drie nieuwe Rotar Sorteergrijpers in 1 keer.

Van Dijk Containers, specialist in transport & afvalverwerking is al jaren lang klant bij Rotar international.  Zij waren ook 1 van de eersten die 4 jaar terug met de nieuwe generatie sloop-/sorteergrijpers van Rotar International aan slag gingen. Toen het machinepark bij Van Dijk containers werd uitgebreid met een derde overslagkraan, moest daar ook weer een nieuwe Rotar Sorteergrijper aankomen. In de onderhandelingen werd echter het idee geboren om de twee huidige grijpers (beide met meer dan 12.000 uur op de teller) ook om te zetten voor 2 nieuwen. Dit alles om toch weer de continuïteit van het machinepark te waarborgen. Als de nieuwe Rotar sorteergrijpers het net zo goed doen als de ouden dan doen we het ervoor, aldus Jan van Dijk. 


Sales manager Louis Broekhuizen overhandigt symbolisch de grijpers aan Jan van DijkSales manager Louis Broekhuizen overhandigt symbolisch de grijpers aan Jan van Dijk