Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW85 voor Biemond en van Pelt

Publicatiedatum: 18-09-2009 08:40
Biemond en van Pelt graafmachineverhuur uit Zwijndrecht heeft onlangs een Terex TW85 compacte mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Deze machine is geleverd door Barend Kemp B.V. uit De Meern en gaat vooral dienst doen in het machinale bestratingwerk.
Terex TW85Terex TW85

De compacte en stabiele TEREX TW85 met hydraulische stelarm is bij uitstek geschikt voor de opbouw van een vacuümsysteem. In dit geval een vacuüminstallatie van 870 m³ van Hamevac. De TW85 weegt 8.400 kg, heeft een vermogen van ca. 82 pk en een grote opbreekkracht van 53,2 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. Verder is de machine door Kemp voorzien van onder andere een snelwissel met lasthaak, sorteergrijperfunctie, extra retourleiding, slangbreukbeveiliging, een BMWT W2 startonderbreker, extra werkverlichting, kettingkist op de onderwagen en is door de reclameafdeling van Kemp voorzien van reflecterende bedrijfsbelettering. De machine is afgeleverd met een brede bak, een dieplepelbak, een puinriek en palletvorken.

Biemond en van Pelt graafmachineverhuur uit Zwijndrecht is gestart in 1957 als verhuurbedrijf van grondverzetmachines. Het is ook nu nog een jong en dynamisch bedrijf en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Naast de grondverzetwerkzaamheden is het verhuurprogramma zeer uitgebreid. De machines zijn allemaal universeel inzetbaar. Biemond en van Pelt heeft zich onder andere gespecialiseerd in werkzaamheden in de bouw met verreikers en machines met lastmomentbeveiliging voor veilig hijswerk. Ook verhuren zij machines, met en zonder machinist, met allerlei uitrustingsstukken zoals sorteerknijpers, sloophamers, verlengarmen en stenenklemmen.

 

www.biemondenvanpelt.nl

Terex TW85 compacte mobiele graafmachine Terex TW85 compacte mobiele graafmachine