Communicatie software Groen, Grond en Infra

Derde Volvo mobiel voor Melse Maljaars

Publicatiedatum: 18-09-2009 13:40
Halverwege juni werd bij Loon- en verhuurbedrijf Melse Maljaars, gevestigd in het Zeeuwse Aagtekerke, de derde Volvo wielgraafmachine afgeleverd door Kuiken N.V. Het betreft een EW140C, een compleet uitgevoerde machine die breed inzetbaar is in de grond- weg- en waterbouw.

Behalve de EW140C verhuurt Melse Maljaars nog twee wielgraafmachines van Volvo, namelijk een tweede EW140C en een EW160B. Ook de middelgrote laadschoppen van Volvo zijn goed vertegenwoordigd bij het bedrijf, met een L60F, een L70E en een L70F.

Piet de Visser, eigenaar van Melse Maljaars: “Melse Maljaars kiest voor Volvo machines omdat ze vertrouwen heeft in de kwaliteit van de machines en in de service van Kuiken. De Volvo’s zijn comfortabel en hebben een nauwkeurige bediening.”

Ruim 75 jaar geleden is Melse Maljaars opgestart met slechts enkele machines. Door de toegenomen mechanisatie en specialisatie in de landbouw en wegenbouw is zowel het machinepark als het aantal personeelsleden langzamerhand uitgebreid. Momenteel zijn er 32 mensen werkzaam binnen het bedrijf.
De organisatie is opgedeeld in drie bedrijfstakken: een tak voor agrarisch loonwerk: zaaien, gewas verzorgen, oogsten en grond bewerken, een verhuurbedrijf van grondverzetmachines: rups- en wielkranen, laadschoppen en midigravers en een tak voor straat- en groenonderhoud: onkruid borstelen en heggen knippen, waarmee Melse Maljaars slechts enkele jaren geleden startte.

www.melse-maljaars.nl