Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hiemstra te Deinum blijft trouw aan de Volvo wielladers

Publicatiedatum: 19-09-2009 13:40
Loonbedrijf, kraan- en shovelverhuur V.O.F. L.A. Hiemstra uit Deinum schafte recent twee nieuwe Volvo L60F wielladers aan, ter vervanging van twee L60E wielladers, waardoor het huidige machinepark weer bestaat uit drie Volvo wielladers en een dertiental kranen, waaronder Volvo’s.
Volvo L60F Volvo L60F

Lieuwe Hiemstra, eigenaar van V.O.F. L.A. Hiemstra: “Hiemstra werkt al 25 jaar met Volvo’s, omdat het betrouwbare machines zijn waar eigenlijk nooit problemen mee zijn.” Ook over de service van Kuiken is Hiemstra goed te spreken. “De eerste kennismaking met de Kuiken Service was toen een machine om 14:00 uur stuk ging en de monteur aangaf twee dagen nodig te hebben voor reparatie. Om 17:00 uur stond ons een gebruikte machine van Kuiken ter beschikking, zodat het werk gewoon door kon gaan. En ook vandaag de dag geldt: je belt ze en ze zijn er.”

De nieuwe Volvo L60F wielladers worden onder andere ingezet bij wegenbouw, machinaal straatwerk, aflevelen met behulp van een speciale, lasergestuurde egaliseerbak en in de landbouw, bij het verplaatsen van vierkante pakken hooi, stro of kuil.

V.O.F. L.A. Hiemstra telt 14 medewerkers. Naast de eerdergenoemde werkzaamheden houdt Hiemstra houdt zich bezig met loonwerk van maaien tot oogsten, landegalisatie en bemesting en het verhuren van wielladers en graafmachines met machinist. Ook zijn ze actief in het aanleggen walbeschoeiing, tuinaanleg, grond- en zandlevering, het hekkelen van sloten, bermen klepelen, het legen van beerputten en riolering doorspuiten.