Grote Ritchie Bros. veiling in Moerdijk

Gepubliceerd op 17-09-2009 13:40
‘s Werelds grootste industriële veilinghuis, Ritchie Bros. Auctioneers zal van woensdag 23 t/m vrijdag 25 september een grote, openbare materieelveiling verzorgen op haar terrein in Moerdijk.

Momenteel zijn er zo’n 2800 machines, trucks en overig materieel opgenomen in de veilingcatalogus. Alle items zullen tijdens de driedaagse veiling verkocht worden zonder minimum bod of vastgestelde prijzen.

Enkele hoogtepunten van de veiling zijn een Metso Norberg LT300HP Conecrusher (2008), 2 Hitachi ZX470LCH-3 graafmachines (2009), een Komatsu PC340 HRD-7E0 graafmachine (2006) en 10 ongebruikte Mercedez-Benz Actros 1844 4x2 trucks (2008).

Verder bestaat het aanbod van deze veiling uit gebruikte en ongebruikte graafmachines, dumpers, wielladers, schrankladers, knikdumpers, laad-graaf combinaties, walsen, asfalteermachines, tractoren, tanks, trilplaten, generatoren, hoogwerkers, mixertrucks, trekkers, combinatiewagens en veel meer. Een volledig overzicht van het aanbod is te vinden op www.rbauction.com.

Kijkdagen
Van maandag 21 september tot de dag van de veiling zijn er kijkdagen, waar de machines geïnspecteerd, getest en met elkaar vergeleken kunnen worden. Zo kunnen geïnteresseerden zich oriënteren en voorbereiden op de veilingdagen. Registratie voor de veiling is noodzakelijk en kan tijdens de kijkdagen plaatsvinden. Hier zijn geen kosten aan verbonden, echter is een geldig legitimatiebewijs, een geldig BTW nummer en -indien beschikbaar- een recent visitekaartje nodig.

Materieel inbrengen voor de verkoop is ook mogelijk. Breng voor meer informatie een bezoek aan www.rbauction.com of bel het kantoor in Moerdijk op +31 (0) 168.39.22.00.

Een van de hoogtepunten: Metso Nordberg LT300HP Een van de hoogtepunten: Metso Nordberg LT300HP

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!