Bijzondere Scania R480 XPi voor J. Boeter

Gepubliceerd op 29-09-2009 09:05
V.O.F. Boeter Kraanverhuur en Speciaal Transport uit Middelharnis heeft onlangs een nieuwe Scania R 480 CB 8x2*6 HSA Euro 5 in gebruik genomen.

Vanaf oktober 2009 wordt de Euro 5 norm verplicht gesteld wat Boeter heeft doen besluiten om voor Scania’s 13 liter XPI motor te kiezen. Dankzij Scania’s XPI technologie op basis van EGR hoeft geen AdBlue te worden toegevoegd. Het voertuig is afgeleverd door de Scania vestiging te Hoogvliet.

De nieuwe vierasser is voorzien van de comfortabele Scania CR19 Highline cabine. Verder zijn er diverse opties die de veiligheid en het comfort verhogen, zoals Scania Opticruise, Orlaco camerasysteem, zwaailampen en luchthoorns. De uniek gespoten cabine is af-fabriek geleverd. Dit is mogelijk dankzij het Scania Multi Colour Concept (MCC) waarbij de klant de truck compleet af-fabriek geleverd kan krijgen in de kleuren van het bedrijf inclusief eventuele bestickering. Dit komt de complete aflevertijd en kwaliteit ten goede. Bovendien heeft het bedrijf dan met één leverancier te maken.

Boeter zal de Scania, met imposante 80 ton/meter kraan, inzetten voor het speciaal transport van o.a. machines, schakelkasten, units en boten. Met een doorlopende vergunning van drieënhalve meter breedte in Nederland en drie meter voor België en Duitsland kan Boeter flexibel en snel inspringen op uiteenlopende transportbehoeften. Indien nodig wordt er een extra ontheffing aangevraagd bij bredere objecten. De 480 pk sterke Scania motor heeft een maximaal koppel van 2500 Nm tussen de 1.000 en 1.300 omw/minuut dat goed van pas komt bij het zware werk bij lage snelheden.

www.jboetertransport.nl
opvallende nieuwe Scania R 480 XPI kraanauto van J. Boeter te Middelharnis is geschikt voor de meest uiteenlopende transportenopvallende nieuwe Scania R 480 XPI kraanauto van J. Boeter te Middelharnis is geschikt voor de meest uiteenlopende transporten

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!