Communicatie software Groen, Grond en Infra

15 x Terex voor Groep Verbraeken Construction

Publicatiedatum: 01-10-2009 13:10
Om de grote vraag naar nieuw materieel voor de Groep Verbraeken Construction (Temse, B) aan te kunnen, bevestigd Verbraeken haar vertrouwen in Terex en Kemp (Hamme, B) met de recente aanschaf van vijftien nieuwe Terex machines.
Terex TC48Terex TC48

Deze laatste deal bevat zeven Terex TC35 minigraafmachines, vijf Terex TC48 minigraafmachines en drie Terex TW 85 compacte mobiele graafmachines. De Terex TC35 heeft een eigen gewicht van 3.500 kg en een motorvermogen van 30,1 pk. Met een maximale graafdiepte van 3,6 m en een maximaal bereik van 5,7 m is deze TC35 prima uitgerust. De ruime cabine heeft aan weerskanten een toegangsdeur en een comfortabele stoel.

De Terex TC48 minigraafmachine heeft een eigen gewicht van 4.680 kg en een sterke vier cilinder Mitsubishi diesel motor (39,4 pk). De professionals van Kemp hebben deze machines onder andere voorzien van hydraulische snelwissels en extra functies.

De Terex TW85 heeft een eigen gewicht van 8.600 kg en een krachtige motor (91 pk). De mobiele Terex graafmachines zijn compact, sterk en betrouwbaar

Kemp is door de overname van Atlas Geraardsbergen in 2003 de hoofdimporteur van Terex in België. In 2007 heeft Kemp de uitstraling en de naam aangepast naar Terex | Kemp toen het de officiële Terex Construction Machinery Dealer van België werd. Ben Kemp, eigenaar en directeur van de Kemp Group: “We hebben serieus geïnvesteerd en het vertrouwen en geloof in het merk Terexhersteld. De mensen in Hamme werken gepassioneerd en zijn continue bezig om klanten en dealers te overtuigen dat Kemp en Terexeen perfecte combinatie is van ervaring, vertrouwen en visie”!

Groep Verbraeken Construction, opgericht in 1966 en toen voornamelijk bezig in het klassieke grondverzet, is actief in aanleg, aansluitingen en verrichten van pers- en gestuurde boringen op het gebied van water, gas, elektriciteit, riolering, industriële leidingen, telecom en kabeltelevisie. Het bedrijf, dat 500 medewerkers telt, is met kantoren vertegenwoordigd in de regio’s Oost-Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk.

Tom Vendelmans, directeur Groep Verbraeken Construction over zijn keuze voor Terex in combinatie met Kemp: “Waar in deze dagen de prijs het belangrijkste is, zijn wij ook onder de indruk geraakt van de eerlijke benadering van Kemp. Met meer dan 130 stuks aan materieel zijn reserveonderdelen en een uitstekende service net zo belangrijk voor ons. Terex | Kemp is de perfecte partner voor ons!”

www.terexkemp.be

3 Terex TW85 mobiele midigravers voor Groep Verbraeken Construction3 Terex TW85 mobiele midigravers voor Groep Verbraeken Construction