Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EC360C HR Demolition voor Bergevoet uit Doetinchem

Publicatiedatum: 02-10-2009 11:55
Bergevoet Doetinchem BV, specialist in Amoveertechniek en asbestsanering, werkt recent met een Volvo EC360C HR Demolotion, van J.W. Obbink B.V., Volvo dealer voor Kuiken N.V.
EC360C HREC360C HR

Niels Bergevoet, bedrijfsleider bij Bergevoet: “De reden dat we, uit divers sloopmaterieel, voor de Volvo EC360C HR Demolition kozen is allereerst het hogere bereik van deze machine, wat steeds vaker nodig is bij de sloop van hoogbouw. Wat voor ons ook belangrijk is, is dat de EC360C ondanks het bereik toch zeer behendig is, zelfs in binnensteden en op de vaak kleine terreinen waar wij werkzaam zijn.”

De EC360C HR Demolition is, zelfs met de Ultra High Reach giek, goed op een dieplader te vervoeren. Toch beschikt Bergevoet ook over een korte giek voor deze machine, waardoor deze extra sterk is voor werkzaamheden als het uitbreken van fundaties. Daarnaast is de sloopkraan, in beide uitvoeringen, uitgerust met een sproeisysteem om stofvorming tegen te gaan. Hiervoor is door Bergevoet en een constructiebedrijf een 1000 liter tank ontworpen dat tussen het contragewicht en gedeeltelijk op de machine is gemonteerd, waarin voldoende water kan worden opgeslagen voor een volledige werkdag. Naast de EC360C beschikt Bergevoet over een Volvo EC290B rupsgraafmachine met een in hoogte verstelbare cabine, een wielgraafmachine EW180C en een Volvo L90E wiellader.

Het bedrijf Bergevoet is vanaf de oprichting in 1979 gevestigd te Doetinchem en in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf op gebied van amoveer- en demontagetechnieken, asbestsanering, renovatiesloop, opruimen van brandschades, zaag- en boorwerken, grondwerk en de verkoop van gebruikte bouwmaterialen. De organisatie telt 15 medewerkers. Bergevoet verzorgt zowel kleinschalige, particuliere projecten als zeer omvangrijke werken voor locale en regionale overheden, instellingen, aannemers en bedrijven.

www.Bergevoet.nl

Volvo EC360C HR Demolition voor Bergevoet uit DoetinchemVolvo EC360C HR Demolition voor Bergevoet uit Doetinchem