Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuw hoofdkantoor voor Van Koppen & Van Eijk

Publicatiedatum: 03-10-2009 09:20
Onlangs verrichtte de heer Henk Kool, wethouder Economische Zaken van de gemeente Den Haag, de officiële openingshandeling voor het nieuwe hoofdkantoor van Van Koppen & Van Eijk Personeelsdiensten BV in het Forepark in Den Haag.
Van Koppen & Van EijkVan Koppen & Van Eijk

In zijn openingsspeech onderstreepte Kool het feit dat het uitzendbureau ondanks de economische situatie zelfs in 2009 nog een grote groei doormaakt. En dat is opmerkelijk, omdat de uitzendbranche op dit moment zeker 20 procent inlevert. Wethouder Kool gaf aan dat een bedrijf als Van Koppen & Van Eijk een aanwinst is in de Haagse regio.

Van Koppen & Van Eijk vindt maatschappelijke betrokkenheid onlosmakelijk verbonden met het soort werk dat de organisatie verricht. Daarom heeft Van Koppen & Van Eijk de stichting Make It Work geïnitieerd. Deze stichting steunt projecten in het kader van arbeid en persoonlijke ontwikkeling. Voorafgaand aan de opening werd namens stichting Make It Work een waardecheque overhandigd aan de burgemeester van de gemeente Byczyna in Polen, ten bate van het oprichten van een dagopvang voor kansarme kinderen.

Van Koppen & Van Eijk Personeelsdiensten BV is een uitzendbureau voor tuinbouw, techniek, bouw en logistiek. Sinds de oprichting in 2003 is de onderneming gegroeid tot ruim 2.000 werkende Nederlandse en Poolse uitzendkrachten, 4 vestigingen in Nederland, 2 vestigingen in Polen en ruim 1.300 slaapplaatsen. Continue is men op zoek naar betere en goedkopere oplossingen om klanten te bedienen. Het openen van de deuren van het nieuwe hoofdkantoor geeft, door de centrale ligging en bereikbaarheid, het uitzendbureau de mogelijkheid om verder te groeien en een betrouwbare partner te blijven voor bedrijven die op zoek zijn naar zekerheid in hun flexibele arbeidsbehoefte.

Van Koppen & Van Eijk is NEN-4400, VCU- en SKIA-gecertificeerd. Ook heeft de organisatie een eigen officieel erkend ROC opleidingscentrum, Van Koppen & Van Eijk Academy, waar Poolse uitzendkrachten les krijgen in de Nederlandse taal.

www.vkve.nl

v.l.n.r. Henk Kool, Peter van Koppen, Derk Beetsma en Fons van Eijkv.l.n.r. Henk Kool, Peter van Koppen, Derk Beetsma en Fons van Eijk