Communicatie software Groen, Grond en Infra

Topcon Roadshow 2009 – “Een blik op de toekomst”

Publicatiedatum: 09-10-2009 09:15
Topcon Sokkia Nederland, toonaangevend op het terrein van machinebesturing en GPS systemen, organiseert samen met Dassen BV, CivilCenter, AP Machinebouw BV en RIB demonstratiedagen die de inzet van uw grondverzet machines voor altijd zal veranderen! De dagen worden gehouden in Harderwijk op 21 en 22 oktober.

Gedurende deze Roadshow zal Topcon Sokkia 3D-MC2 presenteren, een unieke nieuwe technologie die de effectiviteit van uw bulldozer meer dan verdubbeld! Twee maal zo snel en twee maal zo nauwkeurig afwerken met 3D-MC2!

Verder behelst het programma ook demonstraties van al onze overige machinebesturingen, zoals die voor wielladers, hydraulische graafmachines en graders. Ook worden egalisatiebladen voor wielladers en kilvers op GPS gedemonstreerd. Daarbij wordt in ieder geval een blik op de nabije toekomst verschaft!

Deze Roadshow is interessant voor zowel machinist, werkvoorbereider, landmeter als voor bedrijfsleiders en directeur/eigenaren. Gedurende de gehele dag kunnen tevens korte presentaties bijgewoond worden.

Topcon Roadshow 2009

Voor aanmelding vooraf zie: www.topconroadshow.nl

Download hier de uitnodiging en routebeschrijving Roadshow Topcon