Communicatie software Groen, Grond en Infra

Werklust WG18E wiellader voor Harald Popken

Publicatiedatum: 16-10-2009 09:35
De nieuwe WG18E “met een 160 pk sterke John-Deere dieselmotor” van Trip Popken uit Assen wordt vooral ingezet voor grondwerk voor klanten en bij werkzaamheden in de eigen zandwinning.
Werklust WG18EWerklust WG18E

Harald Popken is de zoon van Jan Popken. Jan Popken en zijn zwager Herman Kuiper zijn de eigenaren van Trip Popken bv uit Assen. Hoewel Harald nog studeert aan het Noorderpoortcollege in Groningen is hij vooral te vinden op zijn nieuwe Werklust WG18E in het bedrijf van zijn vader. Handig manoeuvreert hij zijn Werklust langs zandauto’s om ze te laden en maakt hij handig een vlakke zandbaan. Hij is opgegroeid met grondverzetmachines en dat merk je ook aan zijn interesse in machines. Zijn interesse en enthousiasme hebben eraan bijgedragen dat hij nu reeds de vaste machinist wordt van een nieuwe Werklust WG18E. Dat hebben nog niet veel machinisten voor hun 20ste verjaardag voor elkaar gekregen.

Er zijn meerdere extra opties aangebracht op de nieuwe Werklust: luchtgeveerde stoel met horizontaal vering, spiegel op de motorkap, aanhangwagen stekker, extra gereedschap bak in de opstap, voorbereiding voor een cabine-overdruk systeem, extra 4de hydraulische sectie met drukloze retour, joystickbesturing, elektrische brandstofvulpomp, brede Michelin 650/65R25 XLD banden en een automatische bakvlakstand. Voor de herkenbaarheid is de machine gespoten in de Trip Poken kleuren: rood met witte cabine.

Trip Popken bv bezit 3 Werklust wielladers: WG35D (bj. 2000), WG18E (bj. 2008) en nu de nieuwe WG18E (bj. 2009).

www.trip-popken.nl

Werklust WG18E wiellader voor Trip Popken uit AssenWerklust WG18E wiellader voor Trip Popken uit Assen