Communicatie software Groen, Grond en Infra

Intrak Rotop Sleuvenfrees voor Insta Zuid uit Beek

Publicatiedatum: 17-10-2009 07:05
De nieuwste materieel aanwinst voor Insta Zuid BV is een "Intrak Rotop Sleuvenfrees". Middels deze frees is het mogelijk om de Elektro kabels 60 cm diep te leggen in een sleuf van 10 cm breedte.
Rotop SleuvenfreesRotop Sleuvenfrees

Voordeel van deze frees is het dat maximaal de bovengrond (grasmat) maar 10 centimeter breed wordt beschadigd. Ideaal voor voetbalvelden, tennisbanen of golfbanen. Verder zorgt de horizontale transportinrichting ervoor dat de opgefreesde grond netjes 20 cm langs de sleuf wordt gelegd. Nadat de elektro kabel is gelegd kan middels de schuif aan de voorzijde van de New Holland trekker TC 24 D deze grond weer netjes terug worden gelegd. Met de sleuvenfrees is het derhalve mogelijk om met minimale beschadiging aan de toplaag op een snelle wijze de elektro kabels in de grond te leggen.

Intrak Voerendaal BV vertegenwoordiger Arno Paffen, leverde deze combinatie compleet met aanhanger uit. De combinatie werd meteen ingezet op zijn eerste project.

Insta Zuid BV is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf met een grote klantenkring in Zuid-Nederland en België. Insta zuid BV biedt als dynamische onderneming werk aan 35 gemotiveerde, professionele en hoog opgeleide medewerkers.

www.intrak.nl

Intrak Rotop Sleuvenfrees voor Insta zuid uit Beek (Limburg)Intrak Rotop Sleuvenfrees voor Insta zuid uit Beek (Limburg)