Communicatie software Groen, Grond en Infra

3e Kuiken Machinistendag 2009

Publicatiedatum: 22-10-2009 08:05
Ruim 100 machinisten kwamen op zaterdag 3 oktober naar de locatie van Jan van Schie te Mijdrecht, om deel te nemen aan de derde en tevens laatste Kuiken Machinistendag 2009.

Voor de deelnemers in regio West stonden er verschillende spellen met Volvo als Sennebogen machines en informatieve presentaties over actuele onderwerpen op het programma.

De dag werd geopend door Jelle Bosscha, Managing Director Kuiken Construction Equipment. Hij heette alle deelnemers van harte welkom en zei positief verrast te zijn door de grote opkomst tijdens alle drie de Kuiken Machinistendagen die dit jaar plaatsvonden. Nadat er buiten, vanuit een hoogwerker, een groepsfoto was genomen konden zes groepen deelnemen aan vijf behendigheidsspellen: kleerhangen met de wielgraafmachine EW210C, kegelen met de ECR145C binnendraaier, boter kaas en eieren met de Sennebogen 835 overslagmachine tegen de rupsgraafmachine EC240C, ringsteken met de L70F wiellader en basketballen met de wielgraafmachine EW160C. Drie andere groepen konden binnen de theoretische sessies bijwonen, met de onderwerpen: brandstofbacteriën, Volvo en Sennebogen hijstabellen en roetfilters.

De individuele prijzen werden gewonnen door de heer M. de Vries van de firma W. Timmer (3e), Maarten van de firma Tim van Rooijen Grondwerken (2e) en de heer S. de Roos van de firma Ekelschot BV Harmelen (1e).

De groepsprijs, een Volvo T-shirt naar keuze,  ging naar de groep met medewerkers van onder andere Ekelschot BV Harmelen, A. Hak Transportbedrijf en werktuigen, KWS en Cluysenaar Loosdrecht. Aan het einde van de dag was er een hapje en drankje en bij vertrek kregen alle deelnemers een cap en de groepsfoto mee naar huis.


Derde Kuiken Machinistendag 2009 bij Jan van Schie te MijdrechtDerde Kuiken Machinistendag 2009 bij Jan van Schie te Mijdrecht