Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD820-V met verlengde giek voor Van Oostrum Westbroek

Publicatiedatum: 23-10-2009 12:55
Van Oostrum Westbroek bv, specialist in infra- en cultuurtechniek heeft onlangs een nieuwe KATO HD820-V LC rupsgraafmachine met verlengde giek in ontvangst genomen.
LongreachLongreach

Dit is alweer de negende machine binnen één jaar tijd die van Oostrum heeft gekocht bij Barend Kemp BV in De Meern.

Deze ca. 25 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een verlengde giek waardoor het graafbereik tot 16 m komt. De gewenste storthoogte van 4,5 m is gerealiseerd door een dom onder de monoboom te plaatsen. Door de machine te voorzien van extra ballast, komt deze machine op 1.000 kg hijslast bij maximale vlucht. De KATO HD820-V LC is tevens voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, sloop/sorteer functie, voorbereidingen en aansluitingen voor een baggerpomp, treeplank langs de cabinezijde en cabinebeplating inclusief opbergkist. Deze machine is afgeleverd met een brede bak van 800 liter en een BMWT W2 startonderbreker.

De KATO HD820-V LC heeft een moderne motor welke zich kenmerkt door een laag brandstofverbruik en een laag geluidsniveau. Met een vermogen van 160 pk is deze KATO HD820-V LC met verlengde giek een uitstekende aanvulling voor van Oostrum.

www.van-oostrum.nl

KATO HD820-V met verlengde giek voor Van Oostrum WestbroekKATO HD820-V met verlengde giek voor Van Oostrum Westbroek