Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 x Rotar Schudbak RVB 2300 I voor Hapak

Publicatiedatum: 28-10-2009 08:10
Onlangs leverde Harold van Dalfsen, accountmanager bij Rotar International, aan Hapak bv uit Ederveen twee nieuwe Rotar Schudbakken af.
Rotar SchudbakRotar Schudbak

Hapak is gespecialiseerd in het machinaal dan wel handmatig opbreken van bestratingsmaterialen, het plaatsen en verhuren van boombeschermers en de levering van houten loopschotten. Voor het opbreken van de klinkers komt de Rotar Schudbak zeer goed van pas omdat Hapak door heel Nederland straatwerk opbreekt, het is daarbij van het grootste belang dat de klinkers schoon op de vrachtauto gaan zonder dat er zand mee geladen wordt. De Rotar schudbak is hier ideaal voor.

Hapak koos voor het type RVB 2300 I omdat deze bak een langere inloop heeft en een extra dik mes. Ook de zijwanden zijn dikker dan bij een standaard schudbak. Hapak gebruikt de Rotar schudbak aan een CASE 621 en een Volvo 60E. Naast de recente aanschaf van deze twee schudbakken had Hapak ook al een Rotar schudbak (RVB 800 S) voor een Volvo L25 hierdoor hebben ze voor ieder werk een passende shovel met schudbak.

www.rotar.nl

De Rotar Schudbakken wordt symbolisch overhandigd aan Jasper Stelwagen van HapakDe Rotar Schudbakken wordt symbolisch overhandigd aan Jasper Stelwagen van Hapak