Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 30N minigraver voor Jos van der Lubbe uit Benthuizen

Publicatiedatum: 29-10-2009 07:05
Jos van der Lubbe B.V. uit Benthuizen heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe IHI 30N rupsminigraver in ontvangst genomen.
IHI rupsminigraverIHI rupsminigraver

Deze 3,1 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, sloop/sorteerfunctie, slangbreukbeveiliging op de hefcilinder, lange lepelsteel, trekhaak, treeplank en extra werkverlichting. De machine is in de bedrijfskleuren gespoten en door Kemp voorzien van bedrijfsbelettering. De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 22,4 pk en een bakkracht van 19,6 kN is deze machine een prima aanvulling voor van der Lubbe. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (48 ltr.).

Jos van der Lubbe is opgericht in 1989 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een veelzijdig en innovatief bedrijf. Jos van der Lubbe concentreerde zich in het begin vooral op de uitvoering van kabel- en leidingwerken. De verdere groei in de ontwikkeling van het bedrijf voltrok zich beginjaren 90 met een uitbreiding van activiteiten en diensten zoals Grond-, Weg- en Waterbouw. Jos van der Lubbe heeft zich sinds 2000 ook toegelegd op glasvezeltechnieken. Jos van der Lubbe werkt voornamelijk met eigen materieel en deskundig personeel. Dit garandeert een snelle, flexibele en efficiënte aanpak van zowel kleine als ook grotere projecten. Jos van der Lubbe is in staat om deze projecten, vanaf de voorbereiding tot aan oplevering, in zijn geheel uit te voeren en is daarmee een belangrijke speler in de markt.

www.josvanderlubbe.nl

IHI 30N minigraver voor Jos van der Lubbe uit BenthuizenIHI 30N minigraver voor Jos van der Lubbe uit Benthuizen