Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 KATO’s en een IHI voor HKA uit Nieuwkoop

Publicatiedatum: 02-11-2009 09:55
Loon- en Verhuurbedrijf HKA-Nieuwkoop heeft onlangs uit handen van Folkert Smeets, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe KATO HD514MR III rupsgraafmachine, een IHI 60N midigraver en een leuk extraatje in ontvangst genomen.
RupsgraafmachineRupsgraafmachine

De 14,0 ton wegende KATO HD514MR III rupsgraafmachine op 850 mm platen inclusief dubbele bovenrollen is onder andere voorzien van een sloop/sorteerfunctie met vrije retour, slangbreukbeveiliging, kruisbediening, overdruk voorbereiding, gasolie vulpomp en extra werkverlichting. Door Barend Kemp is de machine voorzien van bedrijfsbelettering en afgeleverd met drie bakken.

 

De circa 6 ton wegende IHI 60N midigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, sloop-/sorteerfunctie, slangbreukbeveiliging op de hefcilinder, airconditioning, treeplank, gasolie vulpomp, extra werkverlichting en bedrijfsbelettering.

De derde machine is een unieke mini KATO. Jong geleerd is oud gedaan!

HKA-Nieuwkoop Loon- en Verhuurbedrijf is begonnen als agrarisch loonbedrijf. De werkzaamheden bestonden uit bemesten, grasoogsten en grasland verbetering. Om de rustige perioden op te vangen werd er naast agrarisch werk steeds meer werk verricht in de grondverzetsector. In de huidige situatie bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit agrarisch- en grondverzetwerk.

www.hka-nieuwkoop.nl

2 KATO HD514MR III en een IHI 60N voor HKA uit Nieuwkoop 2 KATO HD514MR III en een IHI 60N voor HKA uit Nieuwkoop