Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX250LC-3 rupsgraafmachine voor Vilsteren uit Dalfsen

Publicatiedatum: 09-11-2009 10:15
Recent leverde Emeco uit Hardenberg deze jong gebruikte Hitachi ZX250LC-3 aan Grondverzet Vilsteren BV te Dalfsen. De betreffende graafmachine is voorzien van alle functies, snelwissel en kraanboek.
Emeco uit HardenbergEmeco uit Hardenberg

Emeco verkoopt en verhuurd betrouwbare grondverzet machines van alle A-merken en mag zichzelf daarmee onafhankelijk noemen.

Grondverzet Vilsteren BV kan diverse werkzaamheden uitvoeren zoals onder andere het traceren en de clean-up bij leidingbouw. Onder traceren verstaat men het plaatsen van noodafrasteringen, het ontgraven van de teelaarde en het leveren en aanbrengen van de zandbaan. Nadat de leiding door derden gelegd is volgt de clean-up. Dit is het weer volledig in cultuur brengen van het tracé. Men moet hierbij denken aan het verwerken van de zandbaan t.b.v. grondtekorten, het terugzetten van de teelaarde en spitten en/of woelen, egaliseren en afwerken van het tracé.

www.grondverzetvilsteren.nl

www.emecogroup.eu

Hitachi ZX250LC-3 rupsgraafmachine voor  Grondverzet Vilsteren uit DalfsenHitachi ZX250LC-3 rupsgraafmachine voor Grondverzet Vilsteren uit Dalfsen