Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 815-II M voor Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier B.V.

Publicatiedatum: 19-11-2009 09:10
Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier B.V. heeft onlangs een nieuwe ETEC 815-II M Arti mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Deze 15 Ton wegende machine is uitgerust met Hydraulische verstelgiek en schuifblad.
15 tons mobiele kraan15 tons mobiele kraan

Daarnaast beschikt de machine over een Commonrail motor Tier III met een vermogen van 134 pk. Een opbreekkracht van 100 Kn. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is voorzien van hydraulische snelwissel, brede en dieplepelbak van verachtert, sloop/ sorteer functie, bak/sorteer omschakeling, dansonderdrukking, slangbreuk op bakcilinder, bypass filter op hydrauliek, extra gereedschapskist op onderwagen, Camera-set, Nokia 700 banden, trekhaak demontabel in schuifblad geïntegreerd, W2 beveiliging met GPS en extra werkverlichting. Deze complete machine is een prima aanvulling voor De Gier B.V.

Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse werkzaamheden zoals Grondverzet, Civiele en cultuurtechnische werken, Bestratingen, Beplantingen, Agrarische werkzaamheden, Mestintermediair en Sloopwerken.

www.degierbv.nl

ETEC 815-II M mobiele graafmachine voor Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier B.V.ETEC 815-II M mobiele graafmachine voor Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier B.V.