IHI IC45 rupsdumper voor Tol uit Piershil

Gepubliceerd op 23-11-2009 17:20
L.A.W. Tol B.V. uit Piershil heeft onlangs uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp B.V., een IHI IC45 rupsdumpers in ontvangst genomen.
Dumper op rupsenDumper op rupsen

De ca. 6,0 ton wegende rupsdumper is uitgevoerd met een BECO laadbak met hydraulische klep en heeft een inhoud van ca. 5,2 kub. Verder is deze IHI IC45 uitgevoerd met airconditioning, overdrukvoorbereiding inclusief frame en een vonkenvanger. Met een vermogen van 100 pk, rubber rupsen met een rupsbreedte van 600 mm en een maximale rijsnelheid van 12 km per uur is deze rupsdumper een echte aanwinst voor Tol.

Naast deze IHI IC45 rupsdumper heeft Tol onlangs ook een BENS 250R rupsdumper bij Kemp aangeschaft. Deze rupsdumper met een laadvermogen van 2.500 kg en een eigen gewicht van 2.250 kg kenmerkt zich door een draaibare stuurinrichting en een 180° draaiende laadbak.

L.A.W. Tol B.V. is een verhuurbedrijf dat in 1965 is opgericht. Tol verhuurt onder andere minigravers, midigravers, mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, shovels, trekkers en rupsdumpers. Ook uitrustingsstukken worden los verhuurd.

www.lawtolbv.nl
IHI IC45 6 tons rupsdumper voor L.A.W. Tol B.V. uit PiershilIHI IC45 6 tons rupsdumper voor L.A.W. Tol B.V. uit Piershil

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!