Communicatie software Groen, Grond en Infra

Pon Equipment en HZC gaan 2 jaar samenwerken

Publicatiedatum: 28-11-2009 14:45
Pon Equipment en Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC) gaan een tweejarige samenwerking met elkaar aan. Marketing manager Robert van der Cruysen (Pon Equipment) en HZC-voorzitter René van der Steen hebben daartoe op 13 november jl. een overeenkomst ondertekend.
PON CAT en HZCPON CAT en HZC

Pon Equipment wordt twee jaar lang ledenwerfpartner van HZC en er worden in 2010 en 2011 gezamenlijke activiteiten ondernomen. Als ledenwerfpartner stelt Pon Equipment de komende twee jaar wervingsmiddelen beschikbaar aan HZC. Behalve het werven van leden wil HZC in samenwerking met Pon Equipment graag aansprekende activiteiten ontplooien voor de leden en het vakmanschap van machinegebonden personeel promoten. Voor Pon Equipment is interactie met de gebruikers van materieel van belang. Pon Equipment wil de mening van de machinist en monteur horen. De leden van HZC zijn machinisten, monteurs en ander machinegebonden personeel. HZC kan de machinist en monteur met Pon Equipment in contact brengen.

De gezamenlijke activiteiten zullen in het teken staan van vakmanschap en kennis ten aanzien van het vakgebied en materieel. Eén van de activiteiten is de HZC/CAT Masters League. Daarbij tonen deelnemers hun kennis van en vaardigheid met het materieel waarmee ze werken. Ook wordt gekeken naar de omgang met het materieel en de invloed daarvan op het bedrijfsresultaat en de levensduur van de machine.

Na twee jaar zal als afsluiting van de samenwerking een zinderende finale van de HZC/CAT Masters League plaatsvinden op de Machinisten Familiedag die HZC deze keer samen met Pon Equipment organiseert in het najaar van 2011. Meer informatie over deze activiteiten volgt op de websites van HZC en Pon Equipment en in HZC magazine De Machinist.

Het Zwarte Corps HZC is een categorale vakbond van machinegebonden personeel in de bouw, railinfra, landbouw, gww- sector, afval en recycling, transport en offshore. De bond heeft 12.000 leden.

www.hzc.nl

Robert van der Cruysen (links) en René van der Steen ondertekenen de overeenkomstRobert van der Cruysen (links) en René van der Steen ondertekenen de overeenkomst