Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor Zwanenburg uit Linschoten

Publicatiedatum: 05-12-2009 08:35
Fruit & loonbedrijf Zwanenburg uit Linschoten heeft onlangs een nieuwe IHI 38N in ontvangst genomen. Deze 3,9 ton wegende minigraver is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, sloop-/sorteer-/maaikorf-/ trilblokfunctie.
Minigraver op rupsenMinigraver op rupsen

De proportionele bediening in beide servo-hendels zorgt voor de perfecte besturing van al zijn toebehoren. Verder is deze machine uitgevoerd met een Grammer stoel, een extra contragewicht van 200 kg, een centraal smeersysteem en extra werkverlichting. De W2 startonderbreker maakt deze machine meer dan compleet. Tevens is deze IHI 38N in de bedrijfskleuren gespoten en voorzien van belettering.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse stelt. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima aanvulling voor Fruit & loonbedrijf Zwanenburg. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Fruit & Loonbedrijf Zwanenburg specialiseert zich voornamelijk in het loonwerk op het gebied van fruitteelt. Grondbewerking, sleuven graven, zaaiwerk, slootonderhoud en het boren van plant- en paalgaten zijn dagelijkse werkzaamheden van Zwanenburg.

www.barendkemp.nl

IHI 38N minigraver voor Fruit & Loonbedrijf Zwanenburg uit LinschotenIHI 38N minigraver voor Fruit & Loonbedrijf Zwanenburg uit Linschoten