Communicatie software Groen, Grond en Infra

3x MF7495 voor Van Wijk Nieuwegein

Publicatiedatum: 14-12-2009 17:15
Recent werd door firma Wim van Breda uit Geldermalsen 3 nieuwe Massey Ferguson tractoren afgeleverd bij Van Wijk te Nieuwegein. Deze 200pk sterke MF 7495 tractoren worden vooral bij dumperwerk ingezet.
De 3 stuks MF7495De 3 stuks MF7495

Van Wijk Nieuwegein is een middelgroot aannemersbedrijf in de grond, weg en waterbouw. Het is een flexibele organisatie die zich voornamelijk bezig houden met grondverzetwerkzaamheden. Van Wijk heeft de beschikking over een groot machinepark. Dit is noodzakelijk om grondwerken snel, efficiënt en volgens de hoogste kwaliteitseisen uit te voeren. Het gros van de werken wordt voornamelijk in aanneming uitgevoerd.

Van Wijk heeft een jarenlange relatie met Wim van Breda uit Geldermalsen, een toonaangevende leverancier van tractoren, machines en werktuigen voor weg-, berm- en slootonderhoud. Door ervaringen met een MF4255 en MF6480 met Herder maaiarm was het merk Massey Ferguson voor Van Wijk geen onbekende meer. In de zomer werd in samenwerking met MF importeur MechaTrac BV uit Zutphen een MF7495 demotractor ingezet. Na deze goed te hebben getest besloot Van Wijk om 3 stuks van deze Massey Ferguson modellen aan te schaffen. De drie tractoren werden onlangs afgeleverd aan de Vuilcop in Nieuwegein. Vanaf nu worden ze met 24 tons dumpers ingezet bij grondverzetwerkzaamheden.

www.vanwijknieuwegein.nl

Nieuwe Massey Ferguson MF 7495 tractoren voor Van Wijk uit NieuwegeinNieuwe Massey Ferguson MF 7495 tractoren voor Van Wijk uit Nieuwegein