Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eerste MAN's voor Van Nierop uit Monster

Publicatiedatum: 16-12-2009 09:45
De levering van een 3-assige MAN TGX trekker met liftbare stuuras en een MAN TGS kipper met autolaadkraan viel samen met de festiviteiten rond het jubileum en de opening van het nieuwe pand van Van Nierop Trucking/Transport in Monster.
MAN TGX + TGSMAN TGX + TGS

Aan de keuze voor deze nieuwe trucks ging een brede oriëntatie en een goed gesprek met beide chauffeurs vooraf. Uiteindelijk was hun voorkeur mede bepalend voor deze door Van Leeuwen Truckservice Westland geleverde nieuwe MAN TGS en TGX.

Directeur John van Nierop van het gelijknamige familiebedrijf kan zich inmiddels volledig vinden in de keuze voor de nieuwe MAN trucks. “In principe reden we hier met twee merken en toen de vervanging van twee oudere voertuigen in beeld kwam, vroeg ik de chauffeurs naar hun voorkeur. Een van hen was, op basis van oude ervaringen, zeer te spreken over MAN. De ander was nog niet overtuigd van zijn keuze. Dus vroegen wij verschillende dealers om een demonstratiemodel beschikbaar te stellen voor een test. Ik moet zeggen dat de vertegenwoordiger van MAN zich geweldig heeft ingezet om hier aan de slag te kunnen. Het is een goed merk, wij hadden er alleen geen ervaring mee.”

Bij Van Nierop Trucking/Transport rijden momenteel 18 zware vrachtauto’s, waaronder de twee MAN auto’s. Het klein onderhoud van deze voertuigen doet men in eigen beheer, het overige werk wordt uitbesteed bij de dealer.

Van Nierop vierde in 2009 het vijftigjarige bestaan en is uitgegroeid van een klein familiebedrijf dat zich bezighield met het vervoer van agrarische producten tot een veelzijdige dienstverlener. Daarbij onderscheidt men naast het Trucking en Transport onderdeel, ook een loonbedrijf, een verhuurtak en een grondhandel. Voor de winterperiode beschikt men over meerdere grote en kleine strooivoertuigen ten behoeve van de gladheidbestrijding. Verder verhuurt men allerhande machines en gereedschappen, toiletunits en rijplaten. 

www.vannieropgroep.nl

Mening Van Nierop Trucking chauffeurs mede bepalend in keuze voor twee MAN vrachtauto’s Mening Van Nierop Trucking chauffeurs mede bepalend in keuze voor twee MAN vrachtauto’s