Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 834-II RLC rupskraan voor Oostvliet uit Zoeterwoude

Publicatiedatum: 02-01-2010 12:50
Aannemings- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. heeft onlangs een ETEC 834-II RLC rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze 34 ton wegende machine is voorzien van de nieuwste commonrail motor Tier III met een vermogen van 250 pk.
34 tons rupskraan34 tons rupskraan

Een opbreekkracht van 240KN. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is voorzien van hydraulische snelwissel, sloop/ sorteer functie, treeplanken links en rechts van de machine, Kist op onderwagen, centrale smering van groeneveld, overdruk voorbereid met SOS signalering, W2 beveiliging en extra werkverlichting. Deze completen machine met bedrijfsbelettering is een prima aanvulling voor Oostvliet B.V.

Aannemings- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. houdt zich vooral bezig met het uitvoeren van (aangenomen) werken in de G.W.W sector met als hoofdactiviteit het grotere grondverzet (en alle daarbij behorende disciplines) en de realisatie van oeverbescherming werken.

www.oostvlietbv.nl

ETEC 834-II RLC rupsgraagmachine voor Aan- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. uit ZoeterwoudeETEC 834-II RLC rupsgraagmachine voor Aan- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. uit Zoeterwoude