Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 65VX en TEREX TW85 voor Glijnis uit Zoetermeer

Publicatiedatum: 06-01-2010 15:15
J. Glijnis Loon- en Verhuurbedrijf BV uit Zoetermeer heeft onlangs een nieuwe IHI 65VX binnendraaier en een TEREX TW85 compacte mobiele midigraver van de firma Kemp in ontvangst genomen.
IHI 65VX + TerexTW85IHI 65VX + TerexTW85

De 6,5 ton wegende IHI rupsmidigraver is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, een sloop-/sorteer-/maaikorffunctie, kruisbediening ten behoeve van de verlangarm, airconditioning, startonderbreker en extra werkverlichting. Geleverd inclusief een brede bak met omkeeroren en een puinbak met tanden. Tevens is de 65VX in de bekende groene bedrijfskleur gespoten en door de reclameafdeling  (studio Kemp) voorzien van bedrijfsbelettering. Deze binnendraaier heeft een moderne motor met een vermogen van circa 55,7 pk en een opbreekkracht van 41,4 kN.

De compacte en stabiele TEREX TW85 weegt 8.400 kg, heeft een vermogen van ca. 82 pk en een grote opbreekkracht van 53,2 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Barend Kemp voorzien van onder andere een hydraulische snelwissel met lasthaak, sloop-/sorteer-/maaikorffunctie, een brandstofvulpomp, airconditioning, spatborden, trekhaak inclusief 12V aansluiting, een startonderbreker, extra werkverlichting en is voorzien van bedrijfsbelettering. De TW85 is afgeleverd met een brede bak en palletvorken.

J. Glijnis Loon- en Verhuurbedrijf uit Zoetermeer verhuurt grondverzetmachines en loonwerkbenodigdheden. Daarnaast is Glijnis voornamelijk actief op het gebied van agrarisch loonwerk, maaiwerk en cultuurtechnische werken. Glijnis beschikt over een groot aantal tractoren, kippers, maaiers en zowel mobiele als rupsgraafmachines in diversen gewichtsklasse.

www.glijnis.entreeding.com

Vader en zoon  Glijnis voor hun nieuwe IHI 65VX midigraver en TEREX TW85 graafmachineVader en zoon Glijnis voor hun nieuwe IHI 65VX midigraver en TEREX TW85 graafmachine