Communicatie software Groen, Grond en Infra

Bijzondere Scania met hydraulische laadbak voor Jan Veenhuis

Publicatiedatum: 07-01-2010 09:35
Bij Jan Veenhuis Machinefabriek B.V. uit Raalte, bekend van de kipwagens en haakarmsystemen voor o.a. de landbouw, is onlangs een bijzondere Scania afgeleverd. De Scania P360 XPI is voorzien van een hydraulische laadbak. Hierdoor kunnen de kippers worden vervoerd zonder problemen met de maximale hoogte.
Veenhuis RaalteVeenhuis Raalte

Een belangrijk argument van Veenhuis om voor Scania te kiezen is het ontbreken van AdBlue. De 360 pk/1850Nm sterke Scania XPI motor voldoet aan de Euro-5 norm zonder dat er AdBlue hoeft te worden toegevoegd. De CP16 cabine biedt daarbij tijdens de dagelijkse ritten extra ruimte achter de stoelen, waardoor er voldoende plaats is voor de persoonlijke bezittingen van de chauffeur of andere los te vervoeren zaken. De speciale laadbak, gebouwd door carrosseriebedrijf WEMA Nijverdal, heeft een tussendeel dat hydraulisch op en neer kan. Hierdoor kan het voertuig erg flexibel worden ingezet, afhankelijk van de te vervoeren lading.

Jan Veenhuis Machinefabriek B.V. is gespecialiseerd in het maken van kipwagens en haakarmsystemen voor de landbouw en het grondverzet. Dankzij het moderne en uitgebreide machinepark en de jarenlange know-how is Veenhuis in staat om elke machine volledig zelf te fabriceren. Hierdoor wordt de kwaliteit en flexibiliteit tijdens het gehele productieproces gegarandeerd. De afzet vind voornamelijk plaats in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Engeland, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland.
 

www.jan-veenhuis.com

De nieuwe Scania P360 XPI van Jan Veenhuis met hydraulische laadbak en dieplader is een opvallende combinatieDe nieuwe Scania P360 XPI van Jan Veenhuis met hydraulische laadbak en dieplader is een opvallende combinatie