Communicatie software Groen, Grond en Infra

VERMIST: Rijplaten en container

Publicatiedatum: 01-02-2010 08:35
In de nacht van donderdag 28 januari en vrijdag 29 januari hebben onbekende personen rijplaten en een container ontvreemd aan de Oostersedijk in Hattem. Het gaat om 30 rijplaten van Van Werven uit Oldebroek en een grijze container van de firma Wielink uit Hattem. De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 20.00 uur donderdagavond en 4.30 uur vrijdagochtend.

De rijplaten van Van Werven beschikken over een druppelvormige kenmerk en de initialen ‘VW’ zijn er in verwerkt. Op de grijze container is een kenteken te vinden met de code: STF-32 en heeft een groenwitte coating aan de binnenzijde.

Het zal lastig zijn om getuigen te vinden. De locatie waar het materieel te vinden was ligt achter een geluidswal en tussen het struikgewas. Maar wij hopen dat er mensen zijn die iets verdachts hebben gezien.

Heeft u in de bewuste nacht een vreemde vrachtwagen op een vreemd tijdstip zien rijden in de omgeving van de Oostersedijk in Hattem? Neemt u dan contact op met Cor van Werven of Hans Heskamp van de firma Van Werven, op telefoonnummer: 0525 – 63 14 41.

Voor de tipgever met de tip die leidt tot oplossing van deze diefstal, is er een beloning van € 500,-

Voor meer informatie:

Van Werven B.V.
T.a.v.: De heer Cor van Werven of Hans Heskamp
t: 0525-631441

www.vanwerven.nl

De vermiste rijplaten van Van Werven uit OldebroekDe vermiste rijplaten van Van Werven uit Oldebroek