Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kato HD308 midigraver voor Wijnhout uit Lisse

Publicatiedatum: 02-02-2010 13:30
A. Wijnhout G.W.W. B.V. uit Lisse heeft uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe Kato HD308 in ontvangst genomen. Deze Kato wordt ingezet bij firma De Regt GWW te Lisserbroek, onderdeel van de Wijnhout Groep.
Kato HD308 midigraverKato HD308 midigraver

Deze 8 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, een enkel- en dubbelwerkende hamerfunctie, slangbreukbeveiliging op knik- en hefcilinder, een sorteer- en maaikorffunctie, overdrukvoorbereiding incl. signalering, kruisbediening, een gereedschapkist, luxe stoel en extra werkverlichting. Tevens zijn de rupsplaten gevulkaniseerd en is de machine in de bedrijfskleur gespoten. Met een vermogen van 55 pk en een opbreekkracht van 61,4 kN is deze binnendraaier een uitstekende aanvulling op het materieel van Wijnhout GWW.

In ruim 20 jaar is Wijnhout GWW uitgegroeid tot een veelzijdige aannemer. Begonnen als eenmansbedrijf, heeft de oprichter en directeur A. Wijnhout het in de loop der jaren langzaam laten groeien tot een volwassen partner in de grond-, weg- en waterbouw, die veel kennis en ervaring in huis heeft.

www.awijnhout.nl

Dhr. A.C. Oldenhage (bedrijfsleider De Regt), A. Plomp (Barend Kemp B.V.) en machinist LeoDhr. A.C. Oldenhage (bedrijfsleider De Regt), A. Plomp (Barend Kemp B.V.) en machinist Leo