Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Cat 304C CR voor Onrust Bestratingen uit Nieuw Buinen

Publicatiedatum: 09-02-2010 10:00
Onlangs heeft Onrust Bestratingen 2 Caterpillar 304C CR minigravers aangeschaft en in gebruik genomen. Onrust Bestratingen timmert al ruim 14 jaar aan de weg en is vooral actief in de 3 noorderlijke provincies van Nederland.
Caterpillar graafmachineCaterpillar graafmachine

Het merendeel van de werkzaamheden worden verricht in de grond- en wegenbouw, maar ook voor particulieren en bedrijven verrichten zij werkzaamheden. Vooral de laatste jaren zijn er grote veranderingen aan de gang op het gebied van machinaal straten. Steeds meer werk zal volgens de Arbo voorwaarden machinaal moeten worden uitgevoerd. Onrust Bestratingen is hier natuurlijk in meegegaan en is ook volledig gericht op machinaal straten. Op machinaal gebied heeft zij al diverse kleine en grote werken uitgevoerd. Momenteel heeft het bedrijf 6 knikmopsen, 2 shovels, 3 rupskranen en 2 mobiele kranen met daarbij de benodigde straat- en bandenklemmen.


2 Cat 304C CR minigravers voor Onrust Bestratingen uit Nieuw Buinen2 Cat 304C CR minigravers voor Onrust Bestratingen uit Nieuw Buinen