Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kato HD515 LC voor W. Kool uit Wilnis

Publicatiedatum: 15-02-2010 10:10
W. Kool Grondverzet uit Wilnis heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Kato HD515 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De HD515 heeft standaard een dom onder de monoboom en een lange lepelsteel.
Kato rupskraanKato rupskraan

Deze 15,0 ton wegende compacte rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, sloop/sorteer-, hamer-, en maaikorffunctie, slangbreukbeveiliging, kruisbediening, overdrukvoorbereiding incl. signalering, centraal smeersysteem, extra werkverlichting, kettingkist op de onderwagen en bedrijfsbelettering.  De machine staat op een verzwaarde D4-ketting voorzien van stalen rupsplaten van 850 mm breed en is voorzien van twee bovenrollen per kant. Dit is alweer de derde Kato die Kool in gebruik neemt in een tijdsbestek van minder dan twee jaar.

Na afronding van zijn opleiding en de aanschaf van een eerste graafmachine is Wouter Kool inmiddels doorgegroeid tot een serieuze firma met zeven personeelsleden, een VCA-certificering en een divers programma aan materieel. Met veel enthousiasme en inzet klaart Kool zijn klussen.

www.wkool.nl

KATO HD515 LC rupsgraafmachine voor Wouter Kool uit WilnisKATO HD515 LC rupsgraafmachine voor Wouter Kool uit Wilnis