Communicatie software Groen, Grond en Infra

6 Volvo PL4608 pijpenleggers voor Hak

Publicatiedatum: 15-02-2010 11:05
Hak koos, als eerste in Europa, voor zes nieuwe Volvo PL4608 pijpenleggers, vanwege de veelzijdigheid, het bereik en de veiligheid. De machines zijn breed in te zetten, niet alleen als pijpenlegger maar ook als graafmachine.
Volvo pijpenleggerVolvo pijpenlegger

De Volvo PL4608 pijpenleggers hebben een enorm bereik en zijn zeer veilig om mee te werken. Omdat de bediening geen speciale handeling vraagt, zoals de oorspronkelijke pijpenleggers, kan iedere graafmachine machinist in het bezit van een TCTV certificaat de machine bedienen. Doordat de pijpenleggers ook als graafmachine gebruikt kunnen worden ontstaat er een bredere, flexibele inzet van de machines. Daarnaast hoeven de Volvo PL 4608 pijpenleggers niet gedemonteerd te worden voor transport; de machines kunnen eenvoudig op een dieplader vervoerd worden, wat tijd en geld bespaart.

A. Hak Leidingbouw B.V. is een dochteronderneming van A. Hak Beheer B.V. en is gespecialiseerd in het aanleggen van transportleidingen van gas, olie, water en elektra. Er werken bij A. Hak Leidingbouw B.V. 250 eigen mensen en dikwijls worden 200 extra krachten ingehuurd voor de vele werkzaamheden in Nederland en net over de landsgrenzen.

www.kuiken.nl

Zes Volvo PL4608 pijpenleggers voor A. Hak Leidingbouw B.V.Zes Volvo PL4608 pijpenleggers voor A. Hak Leidingbouw B.V.