Communicatie software Groen, Grond en Infra

Caterpillar M316D Certified Used voor Meulendijks uit Nuenen

Publicatiedatum: 17-02-2010 13:25
Carnaval of niet, het werk voor Fa. Meulendijks gaat gewoon door! Zo leverde Arie Buitendijk van Pon Equipment een mooie Caterpillar M316D CCU af aan Dolf Meulendijks en zijn zoon ‘Prins Toon’.
CAT M316D CCUCAT M316D CCU

Met deze M316D CCU (Cat Certified Used) haalt Fa. Meulendijks bewezen kwaliteit in huis. De CCU is namelijk een jong gebruikte machine die alvorens opnieuw verkocht te worden aan een strenge inspectie onderworpen wordt. Daardoor kan Pon Equipment een garantie afgeven die de nieuwe eigenaar de zekerheid geeft een juiste investering te doen. voor Fa. Meulendijks

Buiten een lage draaiurenstand is de Cat M316D uitgerust met een VA giek, een extra brede bak en een automatisch smeersysteem. Bovendien is de machine overdrukvoorbereid. Tevens heeft Fa. Meulendijks gekozen voor een servicecontract, zodat zij zich kunnen richten op hun werkzaamheden en zich geen zorgen hoeven te maken over tijdig onderhoud en inspectie.

Fa. Meulendijks is gespecialiseerd in aanleg van manegebodems, bodems in paardenstallen, cultuurtechnische- en infrastructurele werken. De Caterpillar M316D CCU zal voor diverse infrastructurele werkzaamheden ingezet gaan worden.

www.meulendijks-grondverzet.nl

Caterpillar M316D Certified Used voor Dolf en Toon Meulendijks uit NuenenCaterpillar M316D Certified Used voor Dolf en Toon Meulendijks uit Nuenen