Communicatie software Groen, Grond en Infra

Klanten aan het woord: De Bruijn uit Lopikerkapel (video)

Publicatiedatum: 02-04-2010 10:05
Klant nummer twee in onze vierluik is Ruud Oostveen van Rens de Bruijn. De Bruijn is aannemer van alle soorten grondwerken en verhuurt diverse machines met gekwalificeerd personeel. Daarnaast heeft de Bruijn het dealerschap van onder ander Volvo grondverzetmachines.

Ruud Oostveen, planner bij de Bruijn: Wij maken al enige jaren gebruik van entreeding.com. Wij dragen zelfs bedrijven aan om lid te worden omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de branche verder professionaliseert.

We kunnen heel eenvoudig via entreeding.com zien welk materieel onze relaties beschikbaar hebben. Daarnaast stimuleren wij onze verkoop via het systeem. Onze recycleafdeling maakt handig gebruik van het systeem door onder andere brekers onder de aandacht te brengen en om bijvoorbeeld grondstoffen, zoals granulaat, te verhandelen.

Een professionele website is een visitekaartje voor het bedrijf. Wij hadden een verouderde site. Door de kennis van de branche en de kennis van de techniek hebben we op enig moment besloten om ook een nieuwe website  door entreeding.com te laten ontwikkelen. Al onze wensen zijn verwerkt in het systeem.

Ruud: “Entreeding is voor mij een extra arm om te zien wat er gevraagd wordt!”

www.rensdebruijn.nl

Ruud OostveenRuud Oostveen