Communicatie software Groen, Grond en Infra

Rotar RSG 400 P sorteergrijper voor Hellinga uit Steenwijk

Publicatiedatum: 05-03-2010 10:35
De Firma Hellinga werkt al vele jaren met meerdere Sorteergrijpers. Volgens Benno Hellinga is het hierbij van groot belang dat de Sorteergrijpers optimaal presteren en continuïteit bieden. Dit was voor hem reden om 1 van de grijpers te vervangen voor een nieuwe Sloop/-Sorteergrijper.
Sloop/-SorteergrijperSloop/-Sorteergrijper

Hellinga koos opnieuw voor Rotar, aangezien de vorige levering van een vergruizer ook door Rotar, na alle tevredenheid was verlopen.

Er is gekozen voor een RSG 400 P. Deze grijper kenmerkt zich door de compacte grijperkop, brede lagerpunten, en grote pendiameter. Dit maakt de RSG 400 P uitermate geschikt voor sloop-/sorteerwerk. Met een gewicht van 980 kg is het een ideale combinatie aan de 18 tons New Holland MH plus. Machinist Aaldert Barelds is erg tevreden met zijn nieuwe Rotargrijper en ging er direct mee aan de slag bij het naastgelegen afvalstation van de Rova.

Hellinga uit Steenwijk is een bedrijf wat een breed scala aan producten en diensten aanbied op het gebied van weg & waterbouw, zandwinning, sloop & recycling enz. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is het gebruik van een Sloop-/sorteergrijper bijna ondoenlijk.

www.rotar.nl

Rotar RSG 400 P sorteergrijper voor Hellinga uit SteenwijkRotar RSG 400 P sorteergrijper voor Hellinga uit Steenwijk