Communicatie software Groen, Grond en Infra

De geschiedenis herhaalt zich niet (deel 2)

Publicatiedatum: 18-02-2010 16:35
Met name de eigen ervaring bij een verhuurbedrijf gaven de ideeën over een handige internettool voldoende voedingsbodem om een organisatie te starten. Een organisatie die de planning van bedrijven binnen de GWW zou optimaliseren. Vraag en aanbod binnen de GWW moesten digitaal bij elkaar komen. Nederland moest eindelijk eens voorop lopen met zijn ontwikkelingen!

In diverse branches zijn de technologische ontwikkelingen in Nederland met een zeer hoog tempo verlopen. Een grote inhaalslag is de laatste eeuwen gemaakt. Er was dus hoop.

Entreeding.com is in het begin van de 21ste eeuw gestart met het aanbieden van internetoplossingen aan bedrijven die werkzaam waren in de grond-, weg- en waterbouw. We kwamen er al snel achter dat de ontwikkelingen in het zuiden van het land langzamer waren dan bijvoorbeeld in de Randstad. Limburg was nog niet toe aan het werken via internet. Daarnaast waren de meeste projecten in de branche te vinden in het westen van Nederland. Entreeding verplaatste zijn activiteiten naar dit gebied van Nederland. Dagelijks zijn we op zoek gegaan naar bedrijven waarvan wij dachten dat ze enorme voordelen konden behalen met het werken middels ons systeem.

Helaas, een nieuw fenomeen stak de kop op. De GWW-branche werkte nog maar mondjesmaat met geautomatiseerde internetsystemen. We kwamen aan tafel bij bedrijven die zelfs nog niet eens beschikten over een PC. Een uitdaging was geboren. “Hoe konden wij als Limburgse onderneming bedrijven in de Randstad overtuigen van ons systeem?”

Wordt vervolgt….

www.entreeding.com

Van mankracht naar moderne graafmachines Van mankracht naar moderne graafmachines