Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX210B Long Reach afgeleverd door De Bonte uit Staphorst

Publicatiedatum: 12-03-2010 09:55
Het had wat voeten in de aarde maar eindelijk konden Jelmer Kuyper en machinist Rintje van Joost Visser infragroep uit respectievelijk Nijehaske en Kampen de nieuwe Case CX210B met Long Reach in ontvangst nemen van De Bonte Service uit Staphorst.
Joost Visser InfragroepJoost Visser Infragroep

Er werd opnieuw gekozen voor een Case omdat de vorige Case het uitstekend had gedaan. De Bonte Service voorzag de Case CX210B LR op verzoek van Joost Visser Infragroep van 900mm rupsplaten en een extra verzwaard contragewicht en de machine werd gespoten in de bedrijfskleuren van Joost Visser Infragroep. De Case werd ook voorzien van een high- en lowflow functie en een hydraulische snelwissel.

Op verzoek van machinist Rintje werd een ergonomische stoel in de luxe cabine gemonteerd. Rondom de machine werden bordessen geplaatst en ook een kettingkist op de onderwagen. Zowel voor als achterop en op de giek werd extra werkverlichting geplaatst. Een camera  kwam op het contragewicht en in de cabine heeft machinist Rintje nu een kleuren lcd scherm, radio-cd speler en een27 MC bakje.

De nieuwe Case CX210B LR werd direct ingezet om een slipdepot te realiseren bij Langweer. Daarna gaat Joost Visser Infragroep het naastgelegen kanaal uitbaggeren.
 

www.debonteservice.nl

Case CX210B Long Reach afgeleverd door De Bonte Service uit StaphorstCase CX210B Long Reach afgeleverd door De Bonte Service uit Staphorst