Communicatie software Groen, Grond en Infra

CAT IT14G wiellader voor Scheres uit Echt

Publicatiedatum: 15-03-2010 09:00
Met de nieuwe aanwinst, een CAT it 14 wiellader is de firma Scheres Containers uit Pey Echt in staat om een groot aantal diverse werkzaamheden in de g.w.w., sloop en openbare werken te verrichten.
CAT IT 14 G loaderCAT IT 14 G loader

De wiellader is rijk uitgevoerd met een aantal diverse uitrustingsstukken zoals dichte bak, puinriek, palletvorken, veegmachine en hydraulische stenenklem. Op deze manier kan de wiellader op elk volgend karwei altijd beschikken over het juiste gereedschap.

De CAT it 14 shovel biedt de voordelen van een grote CAT in een compacte machine. De it 14 loader werd o.a. ontworpen voor het gebruik in stedelijke gebieden en op plaatsen waar weinig ruimte is om te manoeuvreren. Naast de reeds genoemde uitrustingsstukken is de machine voorzien van 17.5 x 25'  banden en is er - ter voorkoming van diefstal - een beveiligingssysteem gemonteerd.

Sinds vele jaren is Scheres Containers actief in container verhuur, kraanauto werk, het grond-  en transportwerk. De diverse werkzaamheden worden verricht met ervaren en gemotiveerde medewerkers en een modern machinepark. Tot de klanten behoren uiteenlopende partijen, van overheden, semi-overheden, bedrijven tot particulieren.

www.scherescontainers.nl

CAT IT14G wiellader voor Scheres Containers uit Pey EchtCAT IT14G wiellader voor Scheres Containers uit Pey Echt