Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW140 bandenkraan voor Straver uit IJsselstein

Publicatiedatum: 17-03-2010 09:00
Aannemersbedrijf Straver & Zn. grond-, weg- en waterbouw uit IJsselstein heeft onlangs een nieuwe en zeer complete TEREX TW140 mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Terex mobiele kraanTerex mobiele kraan

Deze 15 ton wegende mobiele graafmachine, opgebouwd en geleverd door Barend Kemp B.V., is af fabriek uitgevoerd met een hydraulische verstelbare giek, een sloop/sorteerfunctie, camera systeem, brandstof vulpomp, een extra gereedschapkist en luchtgeveerde stoel. De opties, zoals een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, sloop/sorteerfunctie, extra LED-werkverlichting, trekhaak in de schuif, dansonderdrukking, treeplanken en spatborden zijn door de montageafdeling in de Meern aangebracht. De machine is tevens afgeleverd met een brede bak en een dieplepel bak met omkeeroren van Verachtert.

De TW140, in de nieuwste kleurstellingen, heeft een vermogen van circa 113 pk, is 250 cm breed en heeft een opbreekkracht van 106 kN. Recent is de TW-serie door TEREX flink onder handen genomen. Af fabriek is de ondersteunende kleur (folie) in elke gewenste RAL kleur te verkrijgen. In dit geval wit. De TW140 voldoet nu aan alle eisen die een moderne machinist aan een dergelijke machine stelt.

Aannemersbedrijf Straver & Zn. grond-, weg- en waterbouw uit IJsselstein is gespecialiseerd in grondwerk, sloopwerken, bouw- en woonrijp maken van grote projecten, beschoeiingen en verhuur van grondverzetmachines.

www.straver-zn.nl

TEREX TW140 bandenkraan voor Aannemersbedrijf Straver en Zonen uit IJsselstein TEREX TW140 bandenkraan voor Aannemersbedrijf Straver en Zonen uit IJsselstein