Communicatie software Groen, Grond en Infra

AJK dumper voor Bruurs uit Moergestel

Publicatiedatum: 23-03-2010 12:45
AJK uit Kaulille (B) heeft zijn eerste gronddumper bij LTB Bruurs vof in Moergestel in bedrijf gezet. De gronddumper heeft een laadvermogen 24 ton en een bakinhoud van 16 m3.
AJK grond kieperAJK grond kieper

Verder is deze uitgevoerd met een hardox 7 mm kuipbak met hydraulisch dubbel schranierend achterschot, Tridec hydraulisch geveerd en gedwongen gestuurd 20 tons onderstel, voorzien van BPW assen met lucht en oliebereming, banden Michelin 24R20,5 XS. hydraulisch geveerde dissel met kogelophanging. 2 acheruitrijlampen en zwaailamp. (wat in Belgie verplicht is) AJK is in 2009 begonnen met productie van gronddumper zowel 2 als 3 assers, en heeft hiermee op belgisch grondgebied de nodige ervaring opgedaan en gaan hiermee ook de Nedrelandse markt op. Omdat Bruurs al veel ervaring heeft met AJK, met zowel containerbakken als kipperopleggers, heeft deze eerste gronddumper ook hier zijn intrede gedaan.

www.bruursmoergestel.nl

AJK dumper voor Bruurs Loon- en Transportbedrijf V.O.F. uit MoergestelAJK dumper voor Bruurs Loon- en Transportbedrijf V.O.F. uit Moergestel