Communicatie software Groen, Grond en Infra

3X IHI minigravers voor Van der Post uit Aarlanderveen

Publicatiedatum: 29-03-2010 09:30
Loon- en verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zoon B.V. uit Aarlanderveen heeft onlangs drie nieuwe IHI rupsminigravers in ontvangst genomen. Binnenkort viert L.L. van der Post haar 60-jarig jubileum.
IHI MinikranenIHI Minikranen

De IHI 20NXT heeft een eigen gewicht van 2,0 t en heeft een vermogen van 17,3 pk. Deze machine kenmerkt zich door zijn uitschuifbare onderwagen en een bakkracht van 16,4 kN. De machine is door Kemp onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, verstelbare stoffen stoel, extra werkverlichting en is afgeleverd met drie bakken.

De IHI 38N weegt 3,65 t, heeft een vermogen van 27,3 pk, is 155 cm breed en heeft een bakkracht van 26,5 kN. Door Kemp is de machine onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, sloop-, sorteer-, en maaikorffunctie, kruisbediening ten behoeve van de verlenggiek, overdrukvoorbereiding met signalering, een BMWT startonderbreker, een brandstofvulpomp en een RST airconditioning. Tevens is deze machine voorzien van een afneembare treeplank, extra werkverlichting, stoffen stoel, regenscherm en afgeleverd met drie bakken.

De IHI 60N weegt 6,0 t, heeft een vermogen van 54,7 pk, is 199 cm breed en heeft een bakkracht van 36,3 kN. De IHI 60N heeft dezelfde uitrusting als de 38N. Alle machines zijn door de reclameafdeling van Kemp voorzien van bedrijfsbelettering.

De firma L.L. van der Post heeft zich in de loop van haar 60-jarig bestaan ontwikkeld tot een landelijk opererend verhuurbedrijf. Een breed scala aan materieel en opdrachtgevers dragen bij aan de hoogstaande kwaliteit die van der Post nastreeft. Om dit te waarborgen leunt van der Post op een kern van zeer trouwe medewerkers, waarvan sommige al meer dan dertig jaar verbonden zijn aan de firma. Deze schat aan ervaring in combinatie met het juiste materieel verzekert de opdrachtgever van een perfecte uitvoering van alle opdrachten.

Binnenkort viert L.L. van der Post haar 60-jarig jubileum. De continuïteit is geen probleem want de derde generatie staat klaar om het stokje over te nemen en met dezelfde instelling de toekomst tegemoet te treden.

www.loonbedrijfvanderpost.nl

3X IHI minigravers voor L.L. van der Post & Zoon B.V. uit Aarlanderveen 3X IHI minigravers voor L.L. van der Post & Zoon B.V. uit Aarlanderveen