Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW160 voor Van Ettikhoven uit Alphen a/d Rijn

Publicatiedatum: 01-04-2010 08:30
Van Ettikhoven B.V. uit Alphen aan den Rijn heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Terex TW 160 mobiele graafmachine in gebruik genomen. De machine is afgeleverd met een brede bak met omkeeroren en een dieplepel bak.
Mobiele TerexMobiele Terex

Deze 16,2 ton wegende mobiele graafmachine, geleverd door Barend Kemp B.V., is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, een hamer- en grijperfunctie, slangbreukbeveiliging, camerasysteem, dansonderdrukking, trekhaak in het schuifblad, extra werkverlichting en door de reclameafdeling van Kemp voorzien van belettering. Tevens is deze TW160 uitgevoerd met 700/45R22.5 Nokian banden, een gereedschapkist aan de onderwagen, een extra 12V aansluiting en een W2 startonderbreker.

Deze machine, in de nieuwste kleurstelling, heeft een vermogen van circa 142 pk, is 265 cm breed en heeft een bakkracht van 130 kN. De TW160 voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een dergelijke machine stelt en blinkt uit in hefvermogen en stabiliteit.

Van Ettikhoven is al jaren specialist op het gebied van aanneming, transport en verhuur van grondverzetmachines. Gedurende deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner bij het uitvoeren van GWW-projecten. Dankzij het zeer uitgebreide materieelbestand, de 24-uurs service en het vakbekwame personeel kan van Ettikhoven aan bijna alle aanvragen voldoen. 

www.vanettikhoven.nl

TEREX TW160 mobiele graafmachine voor Van Ettikhoven uit Alphen a/d Rijn TEREX TW160 mobiele graafmachine voor Van Ettikhoven uit Alphen a/d Rijn